Helyi közélet

2014.10.16. 14:26

Jelzőlámpadzsungel: segítség a lakóknak?

Miskolc - Jelzőlámpadzsungelnek nevezte egyik olvasónk azt, amit az Újgyőri főtéren tapasztalt. Panaszos levelében azt írta: „Nem tudom, ki tervezhette ezt, de hozzáértő biztosan nem…” Az önkormányzatnál érdeklődtünk a témáról.

Miskolc - Jelzőlámpadzsungelnek nevezte egyik olvasónk azt, amit az Újgyőri főtéren tapasztalt. Panaszos levelében azt írta: „Nem tudom, ki tervezhette ezt, de hozzáértő biztosan nem…” Az önkormányzatnál érdeklődtünk a témáról.Az Első utcai társasház lakóinak kérésére került közlekedési lámpa a mellékutca elé, tudtuk meg Koczák Szilvia városházi szóvivőtől. A lakók egyébként azért kérték, hogy a belső udvarról könnyebben, biztonságosabban ki tudjanak kanyarodni a főútra. A kihajtás biztosítására – folytatta – egy detektort építettek az aszfaltba, amely érzékeli a kanyarodni szándékozó járművet, így az gyorsabban haladhat. „Csak az Első utcából nyíló mellékutcába került ki egy kikanyarodást segítő lámpa, illetve detektor, amely úgy gondoljuk, nem akadályozza a folyamatos haladást” – fogalmazott.

ÉM-NSZR

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában