Helyi közélet

2014.09.13. 14:03

DVTK Klubkártya: elhalasztott bevezetés

Miskolc - Szeptember 15-e után kötelező lett volna alkalmazni, bevezetni a klubkártya-rendszert, többek között a DVTK-nál is, ami azt jelentette volna, hogy csak ennek birtokában lehetett volna jegyet váltani a találkozókra.

Miskolc - Szeptember 15-e után kötelező lett volna alkalmazni, bevezetni a klubkártya-rendszert, többek között a DVTK-nál is, ami azt jelentette volna, hogy csak ennek birtokában lehetett volna jegyet váltani a találkozókra. A Diósgyőr azonban múlt pénteken, szeptember 5-én kérvényezte a Magyar Labdarúgó Szövetségnél, hogy 2014. december 31-ig Klubkártya, illetve Futballkártya nélkül lehessen megtekinteni a Diósgyőri Stadionban az NB I, Liga- és Magyar Kupa-mérkőzéseket. A klub pénteken ezzel kapcsolatban arról adott tájékoztatást, hogy a szövetség elfogadta a halasztási kérelmet, ami azt jelenti, hogy 2015. február 23-ig ezen kártyák nélkül lehet látogatni a hazai bajnoki és kupamérkőzéseket.

„A halasztás a stadionra érvényes, így ezen időszakban a vendégszurkolók is szurkolói kártya nélkül tekinthetik meg a találkozókat. Ugyanakkor a DVTK idegenbeli OTP Bank Liga- és Magyar Kupa-mérkőzéseire csak DVTK Klubkártya, illetve Futballkártya birtokában lehet belépőjegyet váltani. Kivétel a székesfehérvári stadion, mert a Videoton is halasztást kért és kapott.” – áll a Diósgyőr közleményében.

A klub a halasztás ellenére kéri a szurkolókat, hogy lehetőség szerint váltsák ki a DVTK Klubkártyát a DVTK Ajándékbolt Szinvaparkban található üzletének nyitvatartási idejében, mert ezzel jelentősen lerövidül a jegyvásárlás folyamata. Egyúttal a DVTK Klubkártya ingyenes kiállításának határideje is tolódik, 2014. december 31-ig biztosan térítésmentes lesz szurkolók számára.

DVTK, ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában