Helyi közélet

2014.08.26. 10:41

Koncert egy két és fél éves rákos kislányért

Miskolc - Jótékonysági koncertet szervez a Musical Műhely Miskolc és az MKK Gárdonyi Géza Művelődési Ház egy két és fél éves, beteg kislány számára.

Miskolc - Jótékonysági koncertet szervez a Musical Műhely Miskolc és az MKK Gárdonyi Géza Művelődési Ház egy két és fél éves, beteg kislány számára.

Albert Tamás, a musical műhely vezetője elmondta, a koncert célja, hogy segítsenek a család nehéz anyagi helyzetét, és ezzel együtt a kislány felépülését.

"Szarvas-Balázs Szilviát és családját komoly próbatétel elé állította az élet, kislányuknál rosszindulatú tüdőrákot diagnosztizáltak. Zsófika bátran viselte a kivizsgálásokat és az első kemoterápiát, de nagyon hosszú utat kell még megtennie a teljes gyógyulásig", mondta Albert Tamás, hozzátéve: Szilvia és férje munkatársai közül többen összefogtak, hogy segítsék a családot, első lépésként kupakgyűjtési akciót kezdeményeztek, a musical műhely és a Gárdonyi pedig a koncerttel szeretne hozzájárulni ehhez.

A koncert jövő héten pénteken este hattól kezdődik a Gárdonyi szabadtéri színpadán - eső esetén a színházteremben -, ahová a belépés díjtalan. A nézők a helyszínen elhelyezett adománygyűjtő ládákba helyezhetik el felajánlásaikat, amit teljes egészében a család helyzetének javításra fordítanak, tette hozzá Albert Tamás.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában