Helyi közélet

2014.05.29. 15:07

Szárnyukon a fény hegedül

Járdánháza - A járdánházi nyugalmazott pedagógus, iskolaigazgató, író-költő Fazekas József, "Szárnyukon a fény hegedül " című újabb verseskötetének ünnepélyes bemutatójára kerül sor 2014. június 4-én szerdán 17 órakor a járdánházi Polgármesteri Hivatalban ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Járdánháza - A járdánházi nyugalmazott pedagógus, iskolaigazgató, író-költő Fazekas József, "Szárnyukon a fény hegedül " című újabb verseskötetének ünnepélyes bemutatójára kerül sor 2014. június 4-én szerdán 17 órakor a járdánházi Polgármesteri Hivatalban ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak.A szerző Fazekas József az alábbiakat írja az új verseskötete kapcsán:

Edelény, Sárospatak, Miskolc, Ózd, Járdánháza: életem, írásaim meghatározó színhelyei. És 1966, a pályakezdés dátuma. Útra bocsát a Napjaink - Kalász László biztat, Serfőző Simon bemutat, a többi már rajtam múlik.

Napilapok, irodalmi folyóiratok közlik versemet, s aztán harmincöt év hallgatás következik.

Nem firtatom miért, sikerült átugranom a csendet: az Agria, a Duna-part, a Magyar Jövő folyamatosan közli műveimet, és végre kötetek is napvilágot látnak: 2011-ben Marosvásárhelyen megjelenik a Válasz a Mentor Kiadó jóvoltából, ugyanebben az évben a Tőkesúly, majd a Parádék napnyugta hamujában a Felső-magyarországi Kiadónál.

Életem fordulópontja 2013: a Magyar Írószövetség tagjává választ.

Haza, hit harmónia: a három tartóoszlop, mind írásaim forrása.

Szeretettel írtam ezt a kötetet is fényben és árnyékban egyaránt.

-Gratulálok !

- Kerékgyártó Mihály -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában