Helyi közélet

2014.05.20. 12:13

Garázdák Csernelyen

Csernely - Vitájuk közben kést dobott a sértett irányába és riasztópisztollyal lőtt a levegőbe három férfi Csernelyen, akiket a rendőrök elfogtak.

Csernely - Vitájuk közben kést dobott a sértett irányába és riasztópisztollyal lőtt a levegőbe három férfi Csernelyen, akiket a rendőrök elfogtak.Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság a 22 éves V. Richárd csernelyi, a 33 éves S. Zénó, illetve a 41 éves S. József putnoki lakosokkal szemben, akik 2014. május 19-én 21 óra 45 perckor Csernely egyik utcájában előzetes szóváltást követően egy helyi vitapartnerük felé egy kést dobtak és többször a levegőbe lőttek a náluk lévő riasztópisztollyal.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat a rendőrök elfogták, az Ózdi Rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában