Helyi közélet

2014.04.22. 12:50

Lezárt ügyek: Rablás gyorsított eljárásban

Nyékládháza - A rendőrök két órán belül azonosították és elfogták azt a férfit, aki Nyékládházán kirabolt egy nőt.

Nyékládháza - A rendőrök két órán belül azonosították és elfogták azt a férfit, aki Nyékládházán kirabolt egy nőt.Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint Nyékládházán, a Szőlőhegy egyik hétvégi házában 2014. április 19-én 20 óra után egy 40 éves nőtől egy férfi pénzt követelt. A megfélemlített és bántalmazott sértett eleget tett az erőszakos követelésnek, majd a támadó elmenekült a helyszínről.A nyomozás eredményeként a rendőrök két órán belül azonosították, elfogták, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították a nyékládházi 42 éves P. Lászlót, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével.

Az ügyben indított nyomozást a bűnügyi őrizetbe vett terhelttel szemben a Miskolci Rendőrkapitányság 2014. április 22-én lezárta és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában