Helyi közélet

2014.04.14. 13:34

Készenléti Rendőrség: intézkedés a halőrök kérésére

Szirmabesenyő, Miskolc - Horgászati szabályokat be nem tartó személlyel szemben kértek igazoltatást és rendőri intézkedést a halőrök a szirmabesenyői tónál.

Szirmabesenyő, Miskolc - Horgászati szabályokat be nem tartó személlyel szemben kértek igazoltatást és rendőri intézkedést a halőrök a szirmabesenyői tónál.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. április 12-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

Az egyenruhások a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának utasítására 12 óra 5 perckor megjelentek a Szirmabesenyő melletti egyik halastónál, mert onnan a halőrök egy horgászati szabályokat be nem tartó személlyel szemben kértek igazoltatást és rendőri intézkedést.

A járőrök a halőrök kérésére igazoltatás és ellenőrzés alá vonták L. Krisztián 25 éves miskolci lakost, aki a szükséges jogosultságokkal rendelkezett ugyan, de a fogási naplójába a ténylegeshez képest kevesebb hal volt bevezetve. Az ellenőrzés alá vont horgásszal szemben az intézkedők szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában