Helyi közélet

2014.04.09. 15:30

Interjú: DJ Atti

Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Dj Atti volt,aki több mint 15 éve került közel a lemezlovas szakmához,és azóta is minden hétvégén szórakoztatja a partyra éhes közönséget Miskolc legnagyobb hétvégi bulijában.

Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Dj Atti volt,aki több mint 15 éve került közel a lemezlovas szakmához,és azóta is minden hétvégén szórakoztatja a partyra éhes közönséget Miskolc legnagyobb hétvégi bulijában.Szabi: Mikor és hogyan kerültél közel a Dj pulthoz? Volt-e olyan lemezlovas akitől a szakma alapjait el tudtad lesni?

Dj Atti: 1998-tól vagyok rezidens,de már előtte is rengeteg iskolai rendezvényt csináltam. Kiskorom óta foglalkoztat a szakma,de 98-ba jött a "nagy" lehetőség. Igen,volt több olyan miskolci lemezlovas is, aki mellett állhattam és figyelhettem a szakma fortélyait. Egyszóval imádom a zenét,és a közönség is nagyon sok energiát tud adni egy este alatt.

Szabi: Mint rezidens szinte minden zenei műfajban otthon kell lenned.Mégis,ha választani kéne mely stílust érzed leginkább magadénak?

Dj Atti: A mainstream stílust mondanám a legközelebb állónak,és általában ilyen zenéket is játszom a bulikban. De persze akkor sincs probléma,ha éppen nosztalgiát kell az adott este folyamán feltennem vagy éppen rnb-t. Egy rezidens dolga az,hogy minden stílust tudjon játszani,ha éppen arra van szükség.

Szabi: Minden hétvégén Miskolc legnagyobb hétvégi partyján zenélsz az Egyetemvárosban,milyen a mostani generáció szórakozási szokása? Hogy érzed magad a Roki lemez játszói mögött?

Dj Atti: Igazából a szokások nem nagyon változnak. Buli előtt italoznak,táncolnak,jönnek-mennek. Talán annyit kiemelnék,hogy nagyon későn érkeznek és emiatt későn indul a buli. Még régebben éjfélre vagy akár fél 12-re is megtelt a tánctér,úgy mostanában fél 1, vagy egy körül érkeznek a vendégek és onnantól indul be igazán az este. Persze,ha egy fellépő hamarabb kezd akkor ez változhat,de mostanában az imént említett számok a mérvadók. Ezekhez próbálok/próbálunk mi lemezlovasok is alkalmazkodni. A Rokwellben nagyon jól érzem magam, főleg a szombat éjszakák amit igazán szeretek.

Szabi: Hétvégén Bárány Attila érkezik hozzátok. Te pedig a hazai élvonalból már szinte minden Dj-vel dolgoztál màr együtt. Van-e olyan akivel különösen jó partyk szoktak össze jönni?

Dj Atti: Ez valóban így van! Bárány Attila tényleg hatalmas energiát ad a közönségnek. Megemlíteném még Revolutiont,Newikot,Sterbinszkyt es Bricklaket is!  Velük szeretek dolgozni. De minden fellépőben van olyan ami megfog amikor nálunk játszik.

Szabi: Köszönöm Attila!

Dj Atti: Én is köszönöm Szabi,és hajrá Szinva Rádió!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában