Helyi közélet

2014.04.29. 17:31

A Fidesz büntetné a börtön előtt ordibálókat

Miskolc - A miskolci FIDESZ-KDNP képviselőcsoportja, a hozzájuk érkezett lakossági panaszok alapján kezdeményezi, hogy Önkormányzati Rendészet munkatársainak bővüljön a hatásköre.

Miskolc - A miskolci FIDESZ-KDNP képviselőcsoportja, a hozzájuk érkezett lakossági panaszok alapján kezdeményezi, hogy Önkormányzati Rendészet munkatársainak bővüljön a hatásköre.Mégpedig azért, hogy bírságolási, szankcionálási jogosítványaiknak kiterjesztésével legyen lehetőségük fellépni a Fazekas utcai börtön környékén ordibálókkal, a közrendet zavarókkal szemben. Erről Soós Attila, a Fidesz önkormányzati képviselője beszélt keddi sajtótájékoztatóján.

„Mondhatnánk, ősrégi panaszáradat, ősrégi miskolci szégyen szűnhet meg akkor, ha az alulszocializált személyek eltűnnek a belvárosi börtön és két belvárosi iskolánk közvetlen környezetéből” – tette hozzá.

Kamera

Az erről szóló javaslatukat a jövő héten terjesztik a közgyűlés elé. Csakúgy, mint azt, amely 13 új térfigyelő kamera kihelyezéséről szól: a Tiszai pályaudvar, az Avasalja és a Kiss Ernő utca és környékére. Soós Attila emlékeztetett arra, hogy azokon a városrészeken, ahol eddig már kihelyeztek ilyen kamerákat, javult a közbiztonság.

Beszélt arról is, hogy a FIDESZ-KDNP-s városvezetés számára Miskolc közbiztonsága mindig is "első volt az egyenlők" között.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában