Helyi közélet

2014.03.24. 20:13

Videó: Újabb dílerek rendőrkézen

Ózd - Negyedév alatt a rendőrség három nagyobb szabású kábítószer-akciót hajtott végre Ózdon. A legutóbbi eredményeként újabb kábítószer-terjesztők kezén kattant a bilincs.

Ózd - Negyedév alatt a rendőrség három nagyobb szabású kábítószer-akciót hajtott végre Ózdon. A legutóbbi eredményeként újabb kábítószer-terjesztők kezén kattant a bilincs.Az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói 2014. március 20-án 17 óra után a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bükk Bevetési Alosztályának munkatársaival egyszerre több helyen is kábítószer-terjesztőkre csaptak le. Az akció eredményeként a rendőrök azonosították, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a helyi a 35 éves G. Pétert, a 33 éves B. Istvánt és a 44 éves B. Zsoltot, akik megalapozottan gyanúsíthatóak kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével.

Az elfogásokkal párhuzamosan megtartott házkutatásokon a rendőrök számítógépeket, mobiltelefonokat, készpénzt, ékszereket, gázriasztó-pisztolyt, digitális mérlegeket, fecskendőket, teleszkópos botot (viperát), illetve kábítószergyanús anyagokat foglaltak le. Az egyik ingatlanban a hűtőszekrényből, a fagyasztott húsok közül kerültek elő az úgynevezett kábítószer-prekúzor gyanús anyagok.

A bűnügyi őrizetbe vett terhelteknek a rendőrség előterjesztést tett előzetes letartóztatásukra, amit ügyészi indítványra a bíróság 2014. március 21-én elrendelt.

A korábbi két rendőri akció eredményeként idén már három ózdi díler került előzetes letartóztatásba.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában