Helyi közélet

2014.03.05. 14:21

Ünnepi közgyűlés az ózdi "szíveseknél"

Ózd - Az Ózdi Szívbetegek Közhasznú Egyesülete 2014. március 4-én kedden délután tartotta éves beszámoló közgyűlését a Civilház emeleti dísztermében.

Ózd - Az Ózdi Szívbetegek Közhasznú Egyesülete 2014. március 4-én kedden délután tartotta éves beszámoló közgyűlését a Civilház emeleti dísztermében.Az egyesület tagjait és a meghívottakat Fábián Lajosné az egyesület elnöke köszöntötte , többek között Miksztai Pált a Civil Kerekasztal Szövetség elnökét, Szabó Zsuzsát a gazdasági ügyek felelősét.

Ezt követően Levora Sándorné az egyesület titkára ismertette az éves beszámolót. Bevezetőjében arról szólt, hogy az egyesület jelenlegi vezetése egy évvel ezelőtt vette át az irányítást elődjétől.

A beszámoló során egyebek között megtudtuk, hogy a hagyományoknak megfelelően az elmúlt esztendőben is rendszeresek voltak a kirándulások, különböző helyekre: Arló, Királd, Lillafüred, Mezőkövesd, Szentsimon, Szilvásvárad. Klubnapokon számos előadást hallgathatott meg a tagság, az egészségügy és a társadalmi élet területéről. Jó a kapcsolatuk a különböző klubokkal, civilszervezetekkel ami a közös rendezvények szervezését is jelenti.

A beszámoló folyamán az is elhangzott, hogy az utóbbi időben növekedett az egyesület taglétszáma. Ez szükségessé tette a vezetőség kibővítését. Az új tagok: Halász Béláné, Kakukk Gyuláné, Kocsis Sándorné, Kovács Józsefné.

Levora Sándorné a beszámolója végén ismertette a 2014-es év további programját, terveit,amiről elmondható, hogy az egyesület tagjai igazi közösségi életnek lehetnek részesei az idei esztendőben is.

- Kerékgyártó Mihály -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában