Helyi közélet

2014.03.10. 12:16

Rendőrségi felhívás - Baleset szemtanúit keresik!

A rendőrség egy Sajóbábonyban történt közúti közlekedési baleset szemtanúit keresi.

A rendőrség egy Sajóbábonyban történt közúti közlekedési baleset szemtanúit keresi.A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 05010/10862/2014.id. számon nyomozást folytat segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. március 9-én 14 óra 13 perckor Sajóbábony, Erkel Ferenc utca 19. szám előtti útszakaszon egy ezüst színű, feltehetően Toyota típusú személygépjármű elütött egy úttestre kiszaladó gyermeket, majd segítségnyújtás nélkül ismeretlen helyre távozott. A gyermek a baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyebb sérüléseket szenvedett.

A rendőrség várja a balesettel érintett gépjármű vezetőjének, valamint azon személyeknek a jelentkezését, akik az említett időpontban a fenti útszakaszon közlekedtek és látták a történteket, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet, illetve bejelentés tehető:

  • személyesen a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (3525 Miskolc, Fábián kapu 4), vagy
  • telefonon a nap 24 órájában hívható 06-46/514-584-es telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 107, 112-es segélyhívó számokon, illetve
  • e-mailben a [email protected] címen.
  • A bejelentők, tanúk adatait a Rendőrség bizalmasan kezeli. Segítségüket köszönjük!

    - Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában