Helyi közélet

2014.02.24. 13:23

Készenléti Rendőrség: Ittas gépjárművezetővel intézkedtek

Miskolc - A Készenléti Rendőrség járőrei előállították azt a férfit, aki az intézkedés során elismerte, hogy mielőtt a volánhoz ült alkoholt fogyasztott.

Miskolc - A Készenléti Rendőrség járőrei előállították azt a férfit, aki az intézkedés során elismerte, hogy mielőtt a volánhoz ült alkoholt fogyasztott.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. február 24-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök szolgálat ellátásuk során 1 óra 15 perckor a Miskolc, Hatvanötösök útján egy gépjárművezetőt vontak intézkedés alá. A férfi elmondta az őt igazoltató egyenruhásoknak, hogy mielőtt a vezetés mellett döntött előtte alkoholt fogyasztott.

A Készenléti Rendőrség munkatársai V. Zsolt 35 éves mályi lakost előállították mintavételre a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol vele szemben ittas járművezetés vétség elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában