Helyi közélet

2014.02.16. 17:58

Humorbajnokság lesz Szikszón

Szikszó - Kabaré és Stand Up kategóriákban versenyt hirdetnek Szikszón.

Szikszó - Kabaré és Stand Up kategóriákban versenyt hirdetnek Szikszón.A szervező az Abaúj TV, a Szinva Rádió és az Ezüstgázló Nonprofit Kft. A versenyre bárki benevezhet, aki érez magában annyi humort, hogy azt a nagyközönség részére is képes átadni. Elő válogatást március 28-án déltől Szikszón az Inkubátor Házban tartanak.

A legjobbak szerződést kapnak

A döntő időpontja március 29-én lesz, ahová a legjobb hat produkció kerül majd be. Ők délután öt órától már a publikum előtt mutathatják meg tudásukat. A versenyzőket kiváló szakmai zsűri figyeli, értékeli és díjazza az est folyamán. A zsűri tagjai külön produkciókkal is meglepik majd a nézőket. Jelentkezni lehet egyéni és társas produkciókkal. A legjobbak éves tévés, rádiós és management szerződést kapnak, illetve sok-sok hasznos ajándékot. Jelentkezés személyesen a szikszói Inkubátor Házban, valamint a [email protected], illetve a 06 (70) 3870375-ös telefonszámon. A zsűri tagjai: Heller Tamás, Ihos József, Dr. Horváth Tibor és Molnár Sándor Tamás.

BGy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában