Helyi közélet

2014.02.22. 21:10

Árokba parkolt a sörözőbe tartó úrvezető

Miskolc, Sajóecseg - A Készenléti Rendőrség járőrei ittas járművezetővel szemben intézkedtek Sajóecsegnél.

Miskolc, Sajóecseg - A Készenléti Rendőrség járőrei ittas járművezetővel szemben intézkedtek Sajóecsegnél.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. február 21-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A járőrök 23 óra 20 perckor Sajóecseg belterületén egy árokban lévő személygépkocsira lettek figyelmesek. Közelebb érve látták, hogy a járműtől két személy sietve az út szemközti oldalán lévő sörözőbe megy át.

A söntésben a rendőrök feltalálták a jármű tulajdonosát, a szemmel láthatóan erősen ittas állapotban lévő P. Miklós 25 éves helyi lakost, aki elismerte, hogy a járművel nem sokkal azt megelőzően ő közlekedett, azonban elvesztette a volán feletti uralmát, kisodródott és árokba hajtott.

Mivel a helyszíni intézkedés során a jármű vezetőjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a készenléti rendőrök a férfit további véralkohol-vizsgálat céljára előállították és vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában