Helyi közélet

2014.01.24. 13:13

MSZP: többe kerültek az óriásplakátok

Miskolc - „A városháza állításával ellentétben 1,3 millió forint helyett 3 millióba került az a dr. Kriza Ákos által megrendelt óriásplakát-kampány, amelyet a fideszes városvezetés indított el Lenyomtuk az adósságot! címmel 2013 tavaszán" – mondta el pénteki sajtótájékoztatóján Földesi Norbert, az MSZP miskolci frakciójának vezetője.

Miskolc - „A városháza állításával ellentétben 1,3 millió forint helyett 3 millióba került az a dr. Kriza Ákos által megrendelt óriásplakát-kampány, amelyet a fideszes városvezetés indított el Lenyomtuk az adósságot! címmel 2013 tavaszán" – mondta el pénteki sajtótájékoztatóján Földesi Norbert, az MSZP miskolci frakciójának vezetője. „A pontos összeg egy rendőrségi nyomozati határozatból derül ki, amelyet az MSZP feljelentése alapján indult. Nyilvánvalóvá vált az is, hogy a plakátkampány alvállalkozója a Fidesz volt pártpénztárnokának, a Közgép-tulajdonos Simicska Lajosnak az érdekeltségébe tartozó vállalkozás volt. Ez egy újabb bizonyíték arra, hogy a fideszes városvezetés sorozatban félrevezeti a miskolciakat" – hangsúlyozta.


Miskolc - „Földesi, társai nevében, leginkább azt fájlalta, hogy a miskolciak óriásplakátok segítségével is tájékozódhattak arról, hogy a Kriza Ákos vezette miskolci önkormányzat megfeszített munkával, kormányzati közreműködéssel 2013-ra nemcsak a 36 milliárdos MSZP-s adóssághegyet tüntette el, hanem szűk három év alatt megteremtődtek a város gazdasági kibontakozásának az alapjai is” – közleményben reagált a Fidesz-KDNP frakció a szocialisták sajtótájékoztatójára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában