Helyi közélet

2014.01.06. 08:50

Készenléti rendőrök intézkedése Berzéken

Berzék, Miskolc - A kerítés állította meg a jogosítvány nélküli, ittas járművezetőt.

Berzék, Miskolc - A kerítés állította meg a jogosítvány nélküli, ittas járművezetőt.Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. január 4-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának utasítására a járőrök 23 óra 5 perckor Berzékre, a Petőfi Sándor utcába mentek ki intézkedni, mivel ott egy személygépkocsi kerítésnek hajtott.

A helyszínre érve a járőrök intézkedés alá vonták a szemmel láthatóan erősen ittas állapotban lévő B. József, 21 éves sajóhídvégi lakost, aki a rendőrök kérdésére elismerte, hogy ő vezette a kerítésbe fúródott járművet. A helyszíni ellenőrzés során a jármű vezetőjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

Az adattárakban való ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a jármű vezetője sem jelenleg, sem korábban nem rendelkezett járművezetői engedéllyel.

A készenléti rendőrök a 21 éves sajóhídvégi férfit véralkohol-vizsgálat céljából előállították.

A kerítésbe fúródott autó vezetőjével szemben a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában