Helyi közélet

2014.01.14. 16:41

Dunna alatt lapult a "bújócskázó" garázda

Szerencs, Prügy - Két év fogházra ítélte a bíróság azt a férfit, aki egy dunna alatt lapulva szerette volna megúszni a felelősségre vonást.

Szerencs, Prügy - Két év fogházra ítélte a bíróság azt a férfit, aki egy dunna alatt lapulva szerette volna megúszni a felelősségre vonást.Egy év bujkálás után múlt csütörtökön megfogták, pénteken már el is ítélte a bíróság azt a 39 esztendős prügyi férfit, aki még 2012. október végén verte meg falubelijét a nyílt utcán.

Emberünk este tíz óra körül keveredett szóváltásba egy általa korábbról ismert férfival, akit ezután ököllel, arcának bal oldalán megütött. A sértett az ütés erejétől a földre zuhant, miközben a védekezésképpen maga elé kapta a karjait. A vádlott így a kezére, fejére mérte a többi ütést.

A bántalmazás következtében a sértett férfi homlokán zúzódásos sérülést szenvedett, ami nyolc napon belül gyógyult, a támadó viselkedése azonban alkalmas volt arra, hogy az azt észlelőkben megbotránkozást, riadalmat váltson ki, ezért a támadót garázdaság miatt kívánták felelősségre vonni a hatóságok.

A vádlott - akkor még csak gyanúsított - azonban cselekményét követően ismeretlen helyre, feltehetően külföldre távozott.

További részletek a holnapi Észak-Magyarországban és az eszak.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában