Helyi közélet

2014.01.05. 18:24

Anya és fia hunyt el Bábonyban

Sajóbábony - Holtan találtak a rendőrök egy 76 éves asszonyt és 57 éves fiát sajóbábonyi családi házukban pénteken este, hívta fel figyelmünket a tragédiára egyik olvasónk.

Sajóbábony - Holtan találtak a rendőrök egy 76 éves asszonyt és 57 éves fiát sajóbábonyi családi házukban pénteken este, hívta fel figyelmünket a tragédiára egyik olvasónk.Ahogy azt dr. Gaskó Bertalantól, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk, az elsődleges vizsgálatok kizárták az idegenkezűséget, ezért a kettős haláleset körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Információink szerint az idős asszony és fia füstmérgezés áldozatául esett; a vegyes tüzelésű kazán füstje a repedt kéményen keresztül szivároghatott vissza a lakásba, megmérgezve az ott alvó két embert. A rendőrséget a szomszéd értesítette pénteken este, bejelentve, hogy már két napja nem látta a szomszédait. Ezt a szemle adatai is alátámasztották, a halál beálltát a szakértő január elsején az esti órákra tette.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában