Helyi közélet

2013.12.17. 14:02

Nyugdíjas találkozó a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságon

Mezőkövesd - Aktív és nyugállományba vonult rendőrök találkoztak 2013. november 28-án a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságon.

Mezőkövesd - Aktív és nyugállományba vonult rendőrök találkoztak 2013. november 28-án a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságon.A találkozót Szerencsi Árpád r. alezredes, kapitányságvezető nyitotta meg és köszöntötte a megjelenteket. Külön köszöntötte a legidősebb nyugállományba vonult dolgozót, a 80 éves Makó Gyuláné, Marika nénit.

A rendezvényen ismertették az Országos Rendőr-főkapitányság Vezetőjének parancsát, miszerint kimagasló szakmai életútja, a rendőrség munkáját segítő tevékenysége elismeréséül Papp Károly r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány Köteles János nyugállományú r. századost soron kívül rendőr őrnaggyá léptette elő.

Szerencsi Árpád r. alezredes, kapitányságvezető a jeles alkalomból örömmel gratulált az elismerésben részesültnek, hiszen Köteles nyá. r. őrnagy irányításával 2012. évben a Mezőkövesdi Polgárőr Egyesület jelentős átalakuláson ment keresztül. Ezt mi sem mutatja jobban, mint hogy 2013. október 21-én az Országos Polgárőr Szövetség Elnöksége a Mezőkövesdi Polgárőr Egyesületet példamutató tevékenységükért, eredményes, áldozatkész munkájuk elismeréséül az „Év Polgárőr Egyesülete” kitüntetésben részesítette.

A találkozó alkalmával a megjelenteknek ismertették a 2013. évben bekövetkezett, főbb szervezeti és személyzeti változásokat, majd tájékoztató hangzott el a nyugdíjasokat megillető kedvezményes üdülési lehetőségekről és más szociális ellátásokról.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában