Helyi közélet

2013.12.02. 00:04

Gazdasági tervezés és kitüntetések a Kamara napján

Miskolc - Tizenkilenc éve annak, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara vezető testülete úgy határozott, hogy emléket állítva a rendszerváltás utáni kamara 1994. november 29-i megalakulásának, ezt a napot minden évben a Kamara napjaként ünnepli meg.

Miskolc - Tizenkilenc éve annak, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara vezető testülete úgy határozott, hogy emléket állítva a rendszerváltás utáni kamara 1994. november 29-i megalakulásának, ezt a napot minden évben a Kamara napjaként ünnepli meg.A pénteki rendezvénysorozatnak lényeges programja volt a BOKIK küldöttgyűlése, ahol többek között a 2014–2020-as gazdasági tervezés fontosságát súlykolták a kamarai küldöttekben.

– A küldötteken keresztül ugyanis a teljes vállalkozói szektor megismerheti ezt a munkát – hangsúlyozta Bihall Tamás, a BOKIK elnöke. – Ennek érdekében részben információkat kaptak, részben pedig a feladatokat összegeztük. Az elsődleges, hogy meg kell határozni azokat a pontokat, amelyek mentén fejleszteni kell a gazdaságot. Már az utolsó simítások folynak, éppen ezért nagyon fontos lenne, hogy megismerjük a vállalkozások meglévő fejlesztési elképzeléseit. Így továbbra is várjuk a jelzéseiket és javaslataikat a tervezési munka véglegesítéséhez.

Pénteken adták át hagyományosan a kamarai kitüntetéseket, a mesterokleveleket, és Szentpáli Közgazdasági Ösztöndíjat is.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában