Helyi közélet

2013.12.11. 17:06

A figyelmesség mindig jókor jön...

Répáshuta - Jól sikerült nyugdíjas találkozót rendeztek, immár harmincadszor Répáshután.

Répáshuta - Jól sikerült nyugdíjas találkozót rendeztek, immár harmincadszor Répáshután.Immár 30. alkalommal rendezett december 6-án a település önkormányzata és nemzetiségi önkormányzata szépkorúak számára találkozót. A mostani ünnepség örömteli eseménye az volt, hogy Tállai András, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára is megtisztelt bennünket részvételével, majd ünnepélyesen átadta Mátrai Károly polgármesternek az önkormányzat adósságátvállalásáról szóló bizonyságlevelet - közölte lapunkkal Horváth Károlyné nyugdíjas tanár.

Emlékezés a fiatalságra

A hivatalos rész után színvonalas műsort adtak elő az óvodások, az iskolások, majd a 60 éves múlttal rendelkező „Velká Bukovinka” Szlovák Nemzetiségi Néptánc Együttes fergeteges fellépésével fejeződött be e program. Minden évben meghatódva tapasztaljuk, hogy a polgármester vacsora után egy kis figyelmességgel lep meg bennünket - fogalmazott Horváth Károlyné. Most a Miskolci Nemzeti Színház művésze, Jancsó Dóra, valamint Havasi György és Kékesi Erika előadóművészek énekeltek nekünk örökzöld slágereket, melyek hallgatása közben jó volt emlékezni a fiatalságunkra. Én úgy gondolom, hogy ez a szép hagyomány jó alkalom arra, hogy a falu apraja-nagyja együtt töltsön el egy szép estét.

Külön köszönjük a helyi pedagógusoknak, akik tiszteletünkre ezt a szép műsort összeállították. A polgármesternek és az önkormányzat valamennyi dolgozójának pedig azért vagyunk hálásak, hogy minden évben gondoskodnak arról, hogy felejthetetlen élménnyel gazdagodhassunk.

BGy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában