Helyi közélet

2013.11.20. 11:55

Pályázat: rajzoljatok karácsonyi képeslapot!

Borsod-Abaúj-Zemplén - Az idén is várjuk a gyerekek szebbnél szebb, karácsonyi rajzait!

Borsod-Abaúj-Zemplén - Az idén is várjuk a gyerekek szebbnél szebb, karácsonyi rajzait!Kedves gyerekek! Ugye már ti is egyre gyakrabban gondoltok az év legszebb ünnepére, a karácsonyra? Van egy jó hírünk: az Észak-Magyarország az idén is meghirdeti karácsonyi rajzpályázatát. Arra kérünk benneteket, hogy rajzoljatok nekünk karácsonyi képeslapot! A rajz vagy festmény készülhet bármilyen méretben és technikával. A lényeg, hogy a karácsonyról szóljon, és az alkotás hangulata legyen az ünnephez méltó!

Mesebeli

Arra vigyázzatok, hogy rajzotokat vagy festményeteket ne másoljátok valamelyik könyvből vagy képeslapról, mert a rajztanárokból álló zsűri az ilyen alkotásokat nem szereti. Viszont legyen a pályamű színes, érdekes és ötletes. Lerajzolhatjátok saját családotok karácsonyát, egy mesebeli karácsonyt, de örülünk a bibliai történeteknek is. Érdemes részt venni a pályázaton, hiszen a legszebb rajzokért értékes jutalom jár.

Három kategóriában hirdetjük meg versenyünket: óvodások, alsó tagozatosok és felső tagozatosok kategóriájában. Kérjük, hogy a rajzok hátoldalára feltétlenül írjátok rá a neveteket, azt, hogy hányadik osztályba jártok, a címeteket és szüleitek vagy iskolátok, illetve óvodátok telefonszámát! A nyertesek névsorát az Észak-Magyarországban közöljük, de telefonon is értesítést kapnak.

Ünnepség

A zsűrizés után megtartjuk székházunkban a díjátadó ünnepséget a legszebben rajzoló 15 gyereknek. A legjobban sikerült rajzok az Észak-Magyarországban is megjelennek, méghozzá a karácsonyi összeállításunkban.

A rajzokat a következő címre küldjétek: Észak-Magyarország szerkesztősége, 3526 Miskolc, Zsolcai kapu 3. A borítékra írjátok rá:Karácsonyi rajzpályázat"! Határidő: december 6.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában