Helyi közélet

2013.11.14. 18:32

Nyugdíjas találkozó Miskolcon

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság 2013. november 13-án nyugdíjas találkozót rendezett a kapitányság nyugállományú tagjai részére.

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság 2013. november 13-án nyugdíjas találkozót rendezett a kapitányság nyugállományú tagjai részére.A megjelenteket dr. Bogyay Ferenc r. ezredes rendőrkapitányságvezető köszöntötte, méltatva az egykori kollégák szolgálatban eltöltött éveinek eredményes munkáját, hangsúlyozva azt, hogy továbbra is megbecsült és fontos tagjai a szervezetnek, majd tájékoztatást adott a rendőrkapitányságot érintő aktualitásokról.

Ezt követően Vanczák Zoltán r. alezredes rendőrségi főtanácsos a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat vezetője ismertette a rendőrség humán helyzetével összefüggő legfontosabb változásokat.

A jó hangulatú találkozót több mint száz volt rendőrkolléga tisztelte meg jelenlétével, köztük a város korábbi kapitányságvezetője is.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában