Helyi közélet

2013.11.06. 12:08

Lezárt ügyek: Karóval védekezett Kesznyétenben

Kesznyéten - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség két férfivel szemben, akik összeverekedtek egymással, amivel másokban félelmet és riadalmat keltettek.

Kesznyéten - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség két férfivel szemben, akik összeverekedtek egymással, amivel másokban félelmet és riadalmat keltettek.Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság két férfivel szemben. A nyomozás adatai szerint Kesznyétenben, a Petőfi Sándor úton 2013. augusztus 2-án 22 óra 20 perckor előzetes szóváltást követően a 31 éves I. László és a 41 éves I. Krisztián összeverekedett egymással, aminek hevében az idősebbik testvér egy karóval próbált fölénybe kerülni.A bejelentést követően a rendőrök azonnal azonosították, elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra a garázdaság bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi férfiakat.

Az ügyben indított nyomozást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lezárta és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában