Helyi közélet

2013.11.10. 20:43

„Kérjenek elnézést!”

Miskolc - Tiltakozást tartottak Herman Ottó és Vásárhelyi István felsőhámori síremlékénél szocialista politikusok vasárnap délelőtt.

Miskolc - Tiltakozást tartottak Herman Ottó és Vásárhelyi István felsőhámori síremlékénél szocialista politikusok vasárnap délelőtt.Megmozdulásuk oka, hogy Kovács László (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő engedély nélkül alakíttatta át a két védettséget élvező síremléket. Varga László (MSZP) országgyűlési képviselő jelezte: hétfőn a parlamentben kérdést intéz a szakminiszterhez, hogy a kormánypárti politikusok mindent megtehetnek-e ebben az országban. Tiltakozik a Demokratikus Koalíció Miskolci Szervezete is. Közleményükben azt követelik Kriza Ákos polgármestertől és Kovács László önkormányzati képviselőtől, kérjenek bocsánatot, valamint hogy a képviselő fizesse vissza a város kasszájába a közel 2 millió forintot és a helyreállítás költségeit. Ellenkező esetben a DK büntető feljelentést tesz.

ÉM-HE

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában