Helyi közélet

2013.11.27. 09:45

Karóval támadott a Gömöri pályaudvaron - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. november 26-án történt rendőrségi eseményeiből.

Miskolc – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. november 26-án történt rendőrségi eseményeiből.Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy helyi férfivel szemben. A nyomozás adatai szerint Miskolcon, a Gömöri pályaudvar előtt 2013. november 26-án 16 óra után a gyanúsított előzetes szóváltást követően egy karóval rávágott egy másik férfi kezére. A bejelentést követően a rendőrök azonosították és a helyszínen elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították az 51 éves B. Józsefet.Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság négy helyi férfivel szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak Miskolcon, a Széchenyi István utcán 2013. november 26-án 23 óra 45 perckor előzetes szóváltást követően összeverekedtek egymással. A bejelentést követően a rendőrök azonosították és a helyszínen elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő 21 éves K. Pétert, 22 éves O. Dávidot, 35 éves B. Istvánt és a 45 éves G. Attilát.

A megye rendőri szervei 2013. november 26-án négy főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai két férfivel szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság két férfit vett szabálysértési őrizetbe az ideiglenes távoltartó határozat megszegése miatt.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy-egy esetben az Encsi, az Edelényi, Tiszaújvárosi és a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában