Helyi közélet

2013.11.18. 10:41

Interjú Cookyval

Miskolc - Az ismert és kedvet francia rádiós műsorvezető Cooky volt Szabi beszélgető partnere a Szinva Rádió Happyend Mix műsorában!

Miskolc - Az ismert és kedvet francia rádiós műsorvezető Cooky volt Szabi beszélgető partnere a Szinva Rádió Happyend Mix műsorában!

 Szabi: Hogyan telt a nyarad és az elmúlt időszak?

Cooky: Sokat dolgozom,így sok munkával telt a nyaram is,amit persze nem bánok,mert nagyon szeretek rádiózni és a keverő pult mögött lenni. Minden nap 4 órát vezetek műsort a rádióban,a hétvégéken pedig M.Gee barátommal szórakoztatjuk a budapesti és vidéki közönséget a clubokban.Ami talán friss dolog,hogy ősztöl minden szerdán a Moulin Rouge-ban is meg vagyok található,és ott is láthatnak az emberek,ezen kívül pedig minden pénteken és szombaton a budapesti rezidenciánkon a Népligetben egy nagyon szép téliesített teraszon játszuk a legjobb zenéket.

Szabi: Tudjuk Rólad, hogy imádod a repülést és már elég komoly szinten űzöd.

Cooky: Igen a zene mellett a másik nagy kedvencem a repülés,kisgépet már több éve vezetek és vezethetek, de már nem sok van hátra ahhoz az engedélyhez sem,hogy kereskedelmi pilóta lehessek akár egy nagy légitársaságnál,szóval hamarosan lehet talizunk a felhők felett is..:) Ez egy nagyon régi álmom ami már nagyon közel jár ahhoz,hogy valóra váljon. :)

Szabi: Amikor nem rádiózol és nem repülsz, mi az ami leginkább kikapcsol és feltölt?

Cooky: Akkor általában a családdal és a barátokkal,valamint a kis kutyámmal töltöm a legtöbb időt, ami számomra egy remek feltöltődést ad,és persze nézem a kedvenc csapatom a PSG meccseit.A repüléstől viszont otthon se mindig szakadok el,mert van egy remek fly simulatorom amivel sokat "repülök" otthon is. :)

Szabi: Köszönöm a beszélgetést!

Cooky: Én köszönöm barátom és további sok sikert!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában