Helyi közélet

2013.11.13. 15:55

Együtt-PM: igazságtalan az egykulcsos adó

Miskolc - Szelényi Zsuzsanna, az Együtt-PM Szövetség politikusa és Nagy-Korsa Judit országgyűlési képviselőjelölt gyűjtöttek aláírást szerdán Miskolcon az egykulcsos adó ellen.

Miskolc - Szelényi Zsuzsanna, az Együtt-PM Szövetség politikusa és Nagy-Korsa Judit országgyűlési képviselőjelölt gyűjtöttek aláírást szerdán Miskolcon az egykulcsos adó ellen.„Igazságtalannak tartjuk ezt az adózást, hiszen a minimálbér után is annyit kell fizetni, mint a magasabb jövedelem esetében, így a szegényeket még rosszabb helyzetbe sodorják. Nem beszélve arról, hogy adókiesést is jelent az országnak” – hangzott el a sajtótájékoztatón. Kiemelték: a térségben egyébként is nagy a szegénység, sokan közmunkából, segélyből élnek. „Régen elfelejtett vidék ez, de a három év alatt sem változott semmi. A közmunka biztosít munkahelyeket, ami statisztikailag jelent csak megoldást” – fogalmaztak. Szó volt arról is, hogy problémának tartják, hogy középosztály nélküli ország lett Magyarország.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában