Helyi közélet

2013.10.04. 12:11

Új helyen a Miskolci Illés-klub: Szörényi Szabolcs is zenél náluk

Miskolc -  Új helyen, a Gárdonyiban tartja ezután rendezvényeit a Miskolci Illés Klub. Az immár nyolcadik évadját kezdő klub, technikai okokból teszi át székhelyét a Gárdonyiba, ahol minden feltétel adott a további sikeres működéshez – tudatta közleményében a hejőcsabai Gárdonyi Művelődési Ház.

Miskolc -  Új helyen, a Gárdonyiban tartja ezután rendezvényeit a Miskolci Illés Klub. Az immár nyolcadik évadját kezdő klub, technikai okokból teszi át székhelyét a Gárdonyiba, ahol minden feltétel adott a további sikeres működéshez – tudatta közleményében a hejőcsabai Gárdonyi Művelődési Ház.Az elmúlt években sok ismert zenész, előadóművész volt ennek a klubnak a vendége, így többek között például Szörényi Levente, Bródy János, Koncz Zsuzsa, Varga Miklós, Homonyik Sándor, Várkonyi Mátyás, Kováts Kriszta, Móricz Mihály.A legközelebbi klubnap október 11-én, pénteken 19.30-tól lesz, ahol a legendás Illés zenekar basszusgitárosa, Szörényi Szabolcs lesz a vendég. A zenét a klub állandó zenekara, a Miskolci Illés Emlék Zenekar szolgáltatja, s a tervek szerint pár szám erejéig a vendég is fellép.

ÉM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában