Helyi közélet

2013.10.07. 07:43

Még nincs döntés az Avas szálló ügyében

Miskolc - Még javában folynak a tárgyalások az Avas szálló homlokzatfelújítása ügyében, mondta az Észak-Magyarországnak Koczák Szilvia, a miskolci önkormányzat szóvivője.

Miskolc - Még javában folynak a tárgyalások az Avas szálló homlokzatfelújítása ügyében, mondta az Észak-Magyarországnak Koczák Szilvia, a miskolci önkormányzat szóvivője. Mint írtuk, a város több szakközépiskola diákjának közreműködésével újíttatná fel a főutcai, romos állapotban lévő hajdani szállodát, úgy volt, hogy az ősszel elkezdődnek az építkezések. Most kiderült, még nem sikerült megegyezni a részletekben, ezért még nem írták alá a megállapodást.

„A szándék továbbra is fennáll, de még tisztázni kell a feltételeket a végső döntés előtt", idézte Rostás László főépítész szavait a szóvivő. Szerettünk volna érdeklődni, hogy milyen tervek alapján indul majd a munka, s ki lesz a generálkivitelező, de a részletekre még nem kaptunk választ. A szóvivő szerint a héten döntés születik.

A tervek szerint a téli hideg beálltáig az első emelet készülne el - írtuk múltkor, az ablakokat miskolci képzőművészek festményei díszítenék tavaszig.

ÉM


Korábbi cikkek:

25.09.2013 | Miskolc - Elkezdik az Avas szálló homlokzatának felújítását, az ablakokba festmények kerülnek.

23.08.2013 | Miskolc - Már nem nyári szakmai gyakorlatként, de a tanév során elkészülhet a szálló homlokzata.

01.07.2013 | Miskolc - A miskolciak összefogására számít a főépítész: úgy látja, a város szimbólumává vált "romot" közös erővel lehetne felújítani.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában