Helyi közélet

2013.10.28. 14:50

Készenléti Rendőrség: Intézkedés telefontolvajjal szemben

Encs, Felsőzsolca, Miskolc - A Készenléti Rendőrség megerősítő erői a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálatot, amikor egy bejelentő Felsőzsolcára kért rendőri segítséget.

Encs, Felsőzsolca, Miskolc - A Készenléti Rendőrség megerősítő erői a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálatot, amikor egy bejelentő Felsőzsolcára kért rendőri segítséget.A rendőrök Felsőzsolcán járőröztek 2013. október 26-án, amikor 11 óra 50 perckor lakossági bejelentés alapján megjelentek egy helyi ingatlannál. A bejelentő férfi elmondta, hogy a nap folyamán helybéli ismerősével Boldogkőújfaluban dolgozott, miközben a mobiltelefonja eltűnt. Mikor hazaértek, a segítőjénél megtalálta az eszközt.

A felsőzsolcai 26 éves L. Gézával szemben, a Készenléti Rendőrség feljelentése alapján a területileg illetékes Encsi Rendőrkapitányság tulajdonelleni szabálysértés miatt indított eljárást. A mobiltelefont az eljárás részeként még aznap visszakapta a tulajdonosa.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában