Helyi közélet

2013.10.28. 14:05

Fónagysági emlék - pályázatot hirdet az ÉSZAKERDŐ Zrt.

Miksolc - "Itt hagyjuk örökre a szívünk egy darabját, és ha tudunk, jövünk" - diósgyőri általános iskolások bejegyzése a Bagoly-vár Erdészeti Erdei Iskola emlékkönyvében. Az erdő élővilágával ismerkedve, sok százan töltöttek már el hosszabb-rövidebb időt Fónagyságon. Kíváncsiak vagyunk arra, hogy milyen élményeket szereztek itt a gyerekek.

Miksolc - "Itt hagyjuk örökre a szívünk egy darabját, és ha tudunk, jövünk" - diósgyőri általános iskolások bejegyzése a Bagoly-vár Erdészeti Erdei Iskola emlékkönyvében. Az erdő élővilágával ismerkedve, sok százan töltöttek már el hosszabb-rövidebb időt Fónagyságon. Kíváncsiak vagyunk arra, hogy milyen élményeket szereztek itt a gyerekek.Ezért társaságunk, az ÉSZAKERDŐ Zrt. pályázatot hirdet olyan csoportok számára, akik az elmúlt években vendégeink voltak. December 20-ig csoportonként egy legfeljebb 4000 karakteres prózát vagy verset várunk az erdei iskolában eltöltött napokról. Természetesen minden csoport pályázhat akár mind a két műfajban is. A legjobbak értékes díjakat vehetnek át. A beérkezett alkotásokat a "FÓNAGYSÁGI NAGY EMLÉKKÖNYV" lapjaiként kiállítjuk az erdei iskolában, de megjelentetjük az ÉSZAKERDŐ Zrt. honlapján és Facebook oldalán is. A pályázattal kapcsolatban további információ a www.eszakerdo.hu internetes oldalon található - tájékoztatott Rencsiné Ágh Márta, humánpolitikai osztályvezetője.

- Vereb István kommunikációs tanácsadó, ÉSZAKERDŐ Erdőgazdasági Zrt. -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában