Helyi közélet

2013.09.16. 16:03

Nyugdíjas találkozó Tiszaújvárosban

Tiszaújváros - A hagyománynak megfelelően a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ez évben is megtartotta nyugdíjas találkozóját.

Tiszaújváros - A hagyománynak megfelelően a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ez évben is megtartotta nyugdíjas találkozóját.A helyi sportcentrum adott helyet 2013. szeptember 12-én a nyugállományú rendőrök összejövetelének, amin két, a város korábbi kapitányságvezetője is megjelent. Az eseménydús szolgálatokat felidéző beszélgetéseknek - a Tiszaújvárosi Önkormányzat támogatásának jóvoltából - a helyi fürdő komplexum adott megnyugtató keretet.

A jó hangulatú találkozót a rendezvény házigazdája dr. Kalapos István r. alezredes a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője mellett megtisztelte jelenlétével dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok Borsod-Abaúj-Zemplén megye rendőrfőkapitánya, valamint Bráz György, Tiszaújváros polgármestere is.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában