Helyi közélet

2013.09.19. 11:09

Nemzedékek találkoznak Encsen

Encs - A Városi Sportcsarnokban szombaton rendezi meg a „Nemzedékek Találkozója Encs, 2013.” elnevezésű kulturális programját a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége (NYÉSZ).

Encs - A Városi Sportcsarnokban szombaton rendezi meg a „Nemzedékek Találkozója Encs, 2013.” elnevezésű kulturális programját a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége (NYÉSZ). E művészeti szemle a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat, az encsi önkormányzat és a B-A-Z Megyei Bűnmegelőzési Alapítvány támogatásával jött létre. Tíz órakor Bratu László, Encs polgármestere köszönti a jelenlevőket, majd Teszárovics Miklós, a NYÉSZ elnöke nyitja meg a rendezvényt. Dr. Mengyi Roland, a megyei közgyűlés elnöke is megosztja gondolatait a hallgatósággal. Némethné Jankovics Györgyi, a Nyugdíjasok Országos Szövetsége is üdvözli a jelenlevőket. A helyszínen egészségügyi, közrendvédelmi, nyugdíjbiztosítói, fogyasztóvédelmi standok várják az érdeklődőket.

ÉM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában