Helyi közélet

2013.09.03. 16:23

MSZP: a városvezetés lobbizzon Miskolcért

Miskolc - „Amíg más városok többmilliárdot kapnak fejlesztésre, addig Miskolcnak alig jut valami” – kezdte keddi sajtótájékoztatóját Varga László (MSZP) országgyűlési képviselő és Földesi Norbert, az MSZP miskolci frakcióvezetője.

Miskolc - „Amíg más városok többmilliárdot kapnak fejlesztésre, addig Miskolcnak alig jut valami” – kezdte keddi sajtótájékoztatóját Varga László (MSZP) országgyűlési képviselő és Földesi Norbert, az MSZP miskolci frakcióvezetője.Elmondták: a múlt heti kormányülés után bíztak benne, hogy a csütörtökre összehívott rendkívüli közgyűlési ülésen bejelentik a városvezetők, hogy Miskolcnak is jutott a milliárdokból, például Tapolca, valamint a stadion fejlesztésére.

„Nem ez történt. Szombathelynek viszont jutott közel 10 milliárd forint” – hangsúlyozták. A szocialisták úgy vélik, fogy az idő, fogy a pénz. Ezért követelik – fogalmaztak –, hogy a városvezetés lobbizzon Miskolcért, lobbizzon azért, hogy ide is jusson forrás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában