Helyi közélet

2013.09.16. 21:54

Fórum a közbringáról a mobilitás hetén Miskolcon

Miskolc - Bármerre járunk a világon, ma már szinte minden fejlett nagyvárosban találkozunk a közösségi kerékpáros közlekedési, barátságosabb nevükön közbringa rendszerekkel. Ezek a rendszerek nemcsak a városok közlekedését, hanem arculatukat, a városi életet is alapvetően megváltoztatják.

Miskolc - Bármerre járunk a világon, ma már szinte minden fejlett nagyvárosban találkozunk a közösségi kerékpáros közlekedési, barátságosabb nevükön közbringa rendszerekkel. Ezek a rendszerek nemcsak a városok közlekedését, hanem arculatukat, a városi életet is alapvetően megváltoztatják.Ha Ön is kíváncsi rá, hogy mit adhat egy ilyen rendszer Miskolcnak, lehet-e értelme nálunk is bevezetni, hogyan egészítheti ki a közösségi közlekedés rendszerét, vannak-e erre reális esélyek, jöjjön el a Kerékpáros Miskolc Egyesülettel közös fórumunkra, ahol először a téma egyik legismertebb hazai szakértője, a TRENECON COWI szakembere röviden összefoglalja, amit a közbringáról tudni érdemes, és ahol várjuk a miskolciak kérdéseit, véleményét a közbringára vonatkozóan.

Helyszín és kezdési időpont: Észak-Magyarország Szerkesztősége, Miskolc, Zsolcai kapu 3. I. emelet, 2013. szeptember 20. 17.00"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában