Helyi közélet

2013.09.03. 08:19

Crazy FM interjú: Truesounds

Szabi beszélgető partnere Dandy és Invoive, vagyis a Truesounds formáció volt,amely több éve az igényes szórakoztatást képviseli a hazai party életben!

Szabi beszélgető partnere Dandy és Invoive, vagyis a Truesounds formáció volt,amely több éve az igényes szórakoztatást képviseli a hazai party életben!

Szabi: Hogyan telt az idei nyár,mi az amit kiemelnél mint kellemes emlék?!

Dandy & Invoice: Túlzások nélkül is kimerem jelenteni, hogy az idei az egyik legjobb nyár volt a teljes zenei pályafutásom során. Minden hétre jutott valami különlegesség, legyen az akár szabadtéri buli, vagy klubos összejövetel. Ha néhányat ki kellene emelnem, akkor talán az augusztus végi B. MY Lake-es fellépéssel kezdeném, ahol a fesztivál utolsó napján Dandyvel karöltve B2B-ben játszottunk egy after szettet a fáradhatatlan fesztiválozóknak. A gyönyörű helyszín, a rendkívül lelkes közönség és a speciális reggel 8-tól 10-ig tartó szett fantasztikus egyveleget alkotott. A másik nagy fesztiválos nyári élményem Szerbiában volt, ahol a palicsi Summer 3p Fesztiválon léptem fel. Nehéz szavakba önteni a dj pult előtt elterülő több ezer ember látványát, akik közül sokan a termál medencében buliztak. Még mindig libabőrös lesz a kezem, ha visszagondolok rá! A klubos rendezvényeink közül a júliusi balatonfüredi TrueSounds estet emelném ki, ahol a holland Eelke Kleijnnel bulizunk egy hatalmasat!

Szabi: Tudni lehet, hogy egyre többet vagytok stúdióban Petivel. Mit lehet tudni a szeptember 9-i megjelenésről?

Dandy & Invoice: Igen-igen, eléggé rápörögtünk a stúdiózásra mostanság, aminek szépen jönnek is az eredményei! Szeptember 9-én a népszerű tech-house dj és producer Simone Vitulo kiadóján a Go Deeva recordson fog megjelenni a „Changes”-re keresztelt kislemezünk. A megjelenés különlegessége, hogy az EP-n hallható zenék egytől egyig a követőinktől, vagyis a TrueSounds családtól szülinapra kapott vadiúj MOOG szintetizátor használatával készültek. Még mindig csak pislogok, amikor eszembe jut az ajándékozás júniusi pillanata. Egyszerűen hihetetlen, hogy a közönségünk ilyen szinten pozitívan áll ahhoz, amit szeretünk csinálni,és hogy összehozták ezt a nem mindennapi ajándékot.

Szabi: Szeptember 20-án ismét egy Truesounds party, ahol SASCHA BRAEMER-el fogtok játszani,mennyire várjátok az estét,és mit kell tudnunk az emberről?

Dandy & Invoice: Ne is kérdezd, már most nagyon izgulunk! Nem telik el nap, hogy ne beszéljünk róla, bár természetesen ebbe beletartozik az a rengeteg teendő, ami egy ilyen szabású rendezvény lebonyolításával jár!

Sascháról annyit kell tudni, hogy egy mesteri producer, aki egy rendkívül egyedi vidám hangzásvilágot kreált magának a zenéivel.

Bármelyik zenéjét is hallgatod, mindig jókedved lesz tőlük. A szettjei pedig egyszerűen mesések!

Szabi: Mik a tervek a jövőre nézve?

Dandy & Invoice: Erre a kérdésre a válaszom nagyon egyszerű: továbbhaladni azon az úton, amelyen az elmúlt években a TrueSounds-szal elindultunk! Ebbe beletartozik a sok-sok stúdiózás, a hétvégéről-hétvégére zajló fellépések színvonalának tartása, ill. ahol lehet emelése, és a végére hagytam a legfontosabbat: a minőségi house zene további terjesztése a szórakozó fiatalság körében!

Szabi: Köszönöm az interjút srácok!

Dandy & Invoicve: Mi köszönjük Szabi és további sok sikereket neked!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában