Helyi közélet

2013.08.06. 09:38

Őrizetben a miskolci rablók - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. augusztus 5-én történt rendőrségi eseményeiből.

Miskolc - Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2013. augusztus 5-én történt rendőrségi eseményeiből.Nyakából tépték ki arany láncát annak a miskolci nőnek, azok a rablók, akiket a rendőrök pár óra alatt elfogtak. A nyomozás adatai szerint két férfi reggel 9. 00 óra után néhány perccel Miskolcon az Áfonyás utcában hátulról megragadták áldozatukat, erőszakkal kitépték a nő arany nyakláncát, majd elmenekültek a helyszínről. A rendőrök alig pár óra múlva azonosították a miskolci rablókat. A Miskolci Rendőrkapitányság rablás megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette a 21 éves F. Jánost és a vele azonos korú V. Gergőt.

Szabálysértési őrizetek

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a rendőrség egy személyt vett szabálysértési őrizetbe. A Miskolci Rendőrkapitányság egy nővel szemben alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést lopás miatt. A múcsonyi tolvaj egy miskolci áruházban férfi dezodort akart eltulajdonítani, de tetten érték.

Közlekedésrendészeti helyzetkép: Mobilozott biciklizés közben, elesett!

Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain az elmúlt huszonnégy órában három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Anyagi kárral végződő ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

Szikszón, a Miskolci úton haladt egy kerékpáros, majd kanyarodás közben összeütközött egy személygépkocsival. A helyszínelés adatai szerint a biciklis nem győződött meg arról, hogy a másik jármű már megkezdte az ő előzését. A közlekedési baleset körülményeit az Encsi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy kerékpáros Ónodon a Rákóczi utcában haladt, miközben a mobiltelefonját használta. A biciklis kezéből kifordult a kormány, majd elesett. A férfit kórházba szállították sérülései ellátására. A körülményeket a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.

Hernádvécsén a Béke tér úton a lejtős szakaszon egy kerékpáros utasával együtt kőfalnak ütközött. Az elsődleges adatok szerint a biciklis vázon ülve vezette a járművet, míg utasa az ülésben „kapott" helyet. A lejtőn azonban a kétkerekű ingataggá vált, majd kormányozhatatlansága miatt letértek az útról. A két férfit kórházba szállították sérüléseik ellátására. A közlekedési baleset körülményeit az Encsi Rendőrkapitányság vizsgálja.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában