Helyi közélet

2013.08.05. 11:30

MÁSA: túl a 2 millión

Miskolc - Mint arról már korábban lapunkban több alkalommal is beszámoltunk, nehéz anyagi helyzetbe került a Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA), ugyanis legalább 2 millió forintra volt szükségük ahhoz, hogy például a adófizetők által a részükre felajánlott úgynevezett 1 százalékhoz hozzájussanak.

Miskolc - Mint arról már korábban lapunkban több alkalommal is beszámoltunk, nehéz anyagi helyzetbe került a Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA), ugyanis legalább 2 millió forintra volt szükségük ahhoz, hogy például a adófizetők által a részükre felajánlott úgynevezett 1 százalékhoz hozzájussanak.A hétvégén a MÁSA arról tájékoztatott, hogy szimpatizánsok és az állatbarátok segítségével 2 millió 50 ezer forintot gyűjtöttek össze, ami azt jelenti, hogy ki tudják fizetni a közterheket és elérhető közelségbe került számukra a már említett 1 százalék is.Vasárnap a Kutyagoláson ugyanakkor tető alá hozták a "bolhapiacot" a menhely előtti füves területen, ahol 200- és 500 forintért lehetett megunt, de más számára még értékes tárgyakat venni. Ez a bevétel is a MÁSA további működését, létezését segíti elő.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában