Helyi közélet

2013.08.26. 18:59

Ki lép vissza? Visszalép valaki?

Miskolc - „Gúr Nándor, az MSZP állítólagos képviselőjelöltje, jelenleg országos alelnök - olyan biztos magában és pártja eljövendő, 2014-es miskolci sikereiben, hogy már a múlt héten vissza akart lépni az országgyűlési képviselő-jelöltségétől. Ráadásul úgy, hogy még el sem indult...” – írta közleményében dr. Kovács László, a miskolci FIDESZ-KDNP frakciószövetség elnöke.

Miskolc - „Gúr Nándor, az MSZP állítólagos képviselőjelöltje, jelenleg országos alelnök - olyan biztos magában és pártja eljövendő, 2014-es miskolci sikereiben, hogy már a múlt héten vissza akart lépni az országgyűlési képviselő-jelöltségétől. Ráadásul úgy, hogy még el sem indult...” – írta közleményében dr. Kovács László, a miskolci FIDESZ-KDNP frakciószövetség elnöke.... Gúr MSZP-s képviselő és lehetséges (?) partnerei mindemellett rövid 24 óra leforgása alatt, össze-vissza beszéltek. Előbb ő jelentette be egy helyi internetes portálon, hogy vissza akart lépni a Bajnai-féle párt kérésére. Rögtön ezután, Szigetvári Viktor, az E 14 társelnöke kijelentette: ilyenről szó sem volt...” – fogalmazott.

Doktor úr, minden rendben van a választókerületében?” – így reagált az MSZP miskolci szervezete dr. Kovács László közleményére. „...Ómassán, Lillafüreden, Garadnán, Majláthon, Hámorban, vagy éppen a Papírgyár környékén talán minden rendben van, hogy a képviselő úr a drága idejét Gúr Nándor nyilatkozatainak elemezgetésével tölti? ... A választókerületében élők szeretnék például, ha az Őz és az Ibolya utcákban elvégeztetné a régóta esedékes kátyúzást , ...megörvendeztetné a Hegyalja utcaiakat a régóta ígérgetett csapadékvízelvezető-rendszer megépíttetésével, s jó gazda módjára elintézné, hogy a Molnár csárda környékére tavasszal lepakolt, s az aszályos nyár idején végig ott díszelgő árvízvédelmi homokzsákokat szedje már végre össze valaki...” – áll a szocialisták válaszlevelében.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában