Helyi közélet

2013.07.24. 16:03

Lejárt műszakis autóval mentek szalmát lopni

Ózd, Putnok - Gyorsított eljárásban felelnek tettükért a bála-tolvajok.

Ózd, Putnok - Gyorsított eljárásban felelnek tettükért a bála-tolvajok.A Serényfalva-Bánréve közötti szántóföldön a munkagépeket őrző férfi 2013. július 21-én a kora esti órákban arra lett figyelmes, hogy kicsit távolabb tőle, egy fehér személyautóba két férfi bepakolt egy szalmabálát, majd elhajtottak a járművel. Az őr azonnal értesítette a Putnoki Rendőrőrsöt.

A rendőrök az adatgyűjtés során eljutottak egy serényfalvai férfihoz és fiához, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a lopás elkövetésével. A házkutatás alkalmával előkerült az eltulajdonított szalmabála is.

A rendőrök idősebb és ifjabb L. Istvánt előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra lopás elkövetése miatt, illetve mindkettőjüket szabálysértési őrizetbe vették. A 65 és 39 éves serényfalvai férfiakat gyorsított eljárásban állítják elő az ózdi rendőrök.

Az adategyeztetések során az is kiderült, hogy a jármű - amivel a bálát eltulajdonították – műszaki érvényessége közel egy éve lejárt. Emiatt az autó tulajdonosa újabb szabálysértési eljárásra számíthat.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában