Helyi közélet

2013.07.06. 09:58

Hajnali sztrádakarambolok az M3-ason

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Közel egy időben két közlekedési baleset is történt az M3-as autópálya borsodi szakaszán szombaton reggel.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Közel egy időben két közlekedési baleset is történt az M3-as autópálya borsodi szakaszán szombaton reggel.Ketten életüket vesztették abban az ukrán felségjelzésű kisbuszban, ami szombaton reggel 4 óra 45 perckor árokba hajtott az M3-as autópálya Geleji pihenő utáni szakaszán. Az elsődleges információk szerint a kisbusz Budapest irányából tartott Miskolc felé, amikor a jármű sofőrje feltételezhetően vezetés közben elaludt. A közlekedési balesetben két férfi a helyszínen az életét vesztette, míg egy nőt és két férfit sérüléseik ellátására kórházba szállítottak. A helyszínelés idejére a mezőkeresztesi felhajtótól a polgári felhajtóig teljes az útzár.

A másik baleset reggel öt óra után történt néhány perccel az M3-as autópályán Hejőkürtnél. Az elsődleges adatok szerint egy Budapestről Miskolc felé tartó, szerb felségjelzésű kamion sofőrje lehajtott a pályáról és az útmenti árokban állt meg. A sofőr ebben az esetben is elaludt. A balesetben ketten megsérültek.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában