Helyi közélet

2013.06.01. 15:53

Küldjön hírt: Így búcsúztatták a diósgyőri ultrák a spanyol focistákat

Miskolc - Minden bizonnyal felejthetetlenek maradnak az utóbbi és az elkövetkező napok a DVTK spanyol légiósai számára.

Miskolc - Minden bizonnyal felejthetetlenek maradnak az utóbbi és az elkövetkező napok a DVTK spanyol légiósai számára.

Mint köztudott a vasárnapi DVTK - Pápa mérkőzés lesz az utolsó 90 perc az aktív pályafutása során a a diósgyőriek két spanyol légiósának, José Luquénak és Fernando Fernandeznek.

A Luquének rendezett péntek esti közönségtalálkozó után a show még folytatódott. A fanatikus diósgyőri szurkolók a spanyol focisták miskolci otthonában "szerenádoztak" egy emlékezeteset. Olvasónk, Fekete Zoltán által küldött képek önmagukért beszélnek. Nézze meg Ön is!


Kapcsolódó cikkek:

Miskolc - Több száz diósgyőri szurkoló vett részt a DVTK visszavonuló csapatkapitányának, José Luquénak rendezett közönségtalálkozón pénteken este.

A rengeteg csalódást hozó bajnoki szezon után valamit visszakaphatnak a Diósgyőr szurkolók a vasárnapi mérkőzésen. Az ultrák visszatérése és a dupla búcsú garancia a futballünnepre, a többit majd meglátjuk.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a diósgyőri ultrák fél év távollét után a vasárnapi DVTK - Pápa mérkőzésen visszatérnek a diósgyőri stadionba.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában