Helyi közélet

2013.05.06. 15:08

Jobbik: ha rosszul dolgozott, miért nem menesztik?

Miskolc - Alkatrész helyett dupla cégvezetéssel „segíti” a Fidesz a miskolci tömegközlekedést – mondta Pakusza Zoltán jobbikos képviselő hétfői sajtótájékoztatóján.

Miskolc - Alkatrész helyett dupla cégvezetéssel „segíti” a Fidesz a miskolci tömegközlekedést – mondta Pakusza Zoltán jobbikos képviselő hétfői sajtótájékoztatóján.„Miközben a Miskolci Közlekedési Vállalatnál a 600 milliós állami forráselvonás következtében alkatrészre sincs elég pénz, a Fidesz szerint két cégvezetőt is elbír a társaság” – tette hozzá. „Ha a régi vezető rosszul végezte a dolgát, akkor miért nem menesztik a cégtől végleg, ha pedig a botrányok ellenére is jól dolgozott, akkor miért menesztik?” – tette fel a kérdést. Pakusza szerint megengedhetetlen a város és az MVK jelenlegi gazdasági helyzetében két vezető alkalmazása. És választ vár arra is, vajon Kókai Ernő korábbi igazgató, újdonsült cégvezető milyen munkát végez majd a jövőben, és mennyibe fog ez kerülni az adófizetőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában