Helyi közélet

2013.04.10. 15:18

Szemétgyűjtési akció Arnóton

Arnót - A Magyar Közút Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatósága által koordinált szemétgyűjtési akcióban idén részt vesz az arnóti önkormányzat is – mondta el a település polgármestere, dr. Üveges István.

Arnót - A Magyar Közút Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatósága által koordinált szemétgyűjtési akcióban idén részt vesz az arnóti önkormányzat is – mondta el a település polgármestere, dr. Üveges István. A Föld Napján, április 22-én reggel 8 órától a helyi általános iskola 7. és 8. osztályos tanulói és az arnóti nyugdíjas egyesület tagjai mellett a lakosságot is hívják és várják a közterületeken, utcákban, árokpartokon tervezett szemétgyűjtésben való részvételre. Az ehhez szükséges védőkesztyűről, közlekedési mellényről, zsákról és az összegyűjtött szemét elszállításáról a megyei közútkezelő gondoskodik. Az arnóti óvodában Laskó-Kuthi Adrienn arnóti lakos, a miskolci Dialóg a Közösségekért Egyesület tagja tart előadást és foglalkozást a Föld Napja alkalmából.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában