Helyi közélet

2013.04.02. 17:44

Miért nincs még információs vonal?

Miskolc - Az információs vonal elindítását februárra ígérte az önkormányzat, de még mindig nem készült el.

Miskolc - Az információs vonal elindítását februárra ígérte az önkormányzat, de még mindig nem készült el.Információs vonalat hoz majd létre a miskolci önkormányzat, ahol bárki kérdezhet a miskolci projektekről, azok tartalmáról, költségeikről, jelentette be Kriza Ákos polgármester még februárban. Azon a sajtótájékoztatóján, amin arról tájékoztatta a miskolciakat, hogy nem lesz Világsátor.

Akkor azt is elmondta: ez a vonal februárban elindul. A bejelentés után egy hónappal, március elején érdeklődtünk, akkor Dobos Tímea városházi szóvivő azt nyilatkozta: „Napokon belül elindul. Most van folyamatban a projektekkel kapcsolatos információk feltöltése a rendszerbe. Az indulásról és annak részleteiről természetesen tájékoztatást fogunk adni.”

Azóta egy hónap telt el, az információs vonal még nem üzemel.

Válasz nélkül

Miért nem sikerült eddig elindítani? Mikortól üzemel az információs vonal? Mit jelent, hogy információkat töltenek fel, ez egy automata lesz, vagy valaki fogadja a hívásokat a vonal végén? Hogy működik majd ez? Ezeket a kérdéseket tettük fel kedden az önkormányzatnak. De egyelőre nem kaptunk választ.

ÉM-NSZR

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában