Helyi közélet

2013.03.01. 10:58

Zsiga Marcell: "Az ellenzék ellenségnek tekint"

Miskolc - „Megdöbbentő, hogy az ellenzék milyen viselkedési normát enged meg magának. Úgy gondolom, mindenki számára bebizonyosodott, hogy lassan már nem politikai ellenfélként, hanem igazi ellenségként tekintenek rám” – így reagált közleményében dr. Zsiga Marcell alpolgármester a Jobbik felvetésére.

Miskolc - „Megdöbbentő, hogy az ellenzék milyen viselkedési normát enged meg magának. Úgy gondolom, mindenki számára bebizonyosodott, hogy lassan már nem politikai ellenfélként, hanem igazi ellenségként tekintenek rám” – így reagált közleményében dr. Zsiga Marcell alpolgármester a Jobbik felvetésére. Csütörtökön ugyanis a Jobbik arra szólította fel dr. Kriza Ákos polgármestert, hogy folyamatos botrányai miatt – fogalmaztak – menessze Zsiga Marcellt.

„Véleményem szerint, ez nem sportszerű magatartás – áll az alpolgármester közleményében – Az elmúlt időszakban indok és értelmes gondolatok nélkül, hazugságokkal és aljas csúsztatásokkal rágalmaztak meg politikai ellenfeleim. Kérem őket: családom életébe ne gázoljanak bele! Politikai tevékenységembe nem szoktam belekeverni a családomat, de most rákényszerítenek a vádaskodók. El kell mondanom, hogy édesanyám kamaszkoromban elhunyt, édesapám nevelt fel, és amíg meg nem nősültem, addig egy háztartásban éltünk. Tavaly jött el az idő, hogy megházasodjak. Ahogy általában a magyar emberek között szokás, nálunk is a szülők segítettek az új otthon megteremtésében, így tudtunk tavaly családi összefogással házat vásárolni...Én vállaltam a közszereplést, ellenfeleim engem mindig megtalálhatnak, de arra kérem őket, hogy csak ellenfelek legyünk és ne ellenségek” – fogalmazott az alpolgármester.

ÉM-NSZR


Miskolc - Kriza Ákos menessze Zsiga Marcellt az alpolgármesteri székből – erre kérte a polgármestert Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci elnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján.

25.02.2013 | Budapest - „A fideszes Zsiga Marcell (miskolci alpolgármester – a szerk.) kellő magyarázatot adott arra, honnan volt pénze házvásárlásra, a parlament mentelmi bizottsága ezért – kormánypárti szavazatokkal – úgy döntött: nem rendel el vagyonnyilatkozati eljárást” – jelentette be hétfőn Rubovszky György, a testület KDNP-s elnöke.

20.02.2013 | Miskolc - „Sajnálom, hogy Török Zsolt, az MSZP embere gyűlöletkeltéssel indította a mai napot is” – reagált dr. Zsiga Marcell alpolgármester a szocialisták szerdai sajtótájékoztatójára.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában