Helyi közélet

2013.03.13. 18:29

Rabszolgaként tartotta a magyar nőket egy férfi

Mezőkövesd - Állásajánlattal Spanyolországba csalt egy mezőkövesdi nőt egy férfi, majd kábítószer-csempészetre kényszerítette. A nő néhány nappal ezelőtt tudott megszökni fogvatartójától.

Mezőkövesd - Állásajánlattal Spanyolországba csalt egy mezőkövesdi nőt egy férfi, majd kábítószer-csempészetre kényszerítette. A nő néhány nappal ezelőtt tudott megszökni fogvatartójától.A nő interneten keresett állást, amire egy Andalúziában élő magyar férfi jelentkezett. Egy spanyol szálloda állásközvetítőjeként mutatkozott be, szerződést is küldött a nőnek, aki csak Spanyolországban tudta meg, hogy abból egy szó sem igaz. A férfi elvette a nő iratait, és lakásában fogva tartotta. A nőnek 37 nap után úgy sikerült megszöknie, hogy gyógyszert kevert a férfi italába, és segítséget kért a madridi magyar konzulátustól. Elmondása szerint a férfi folyamatosan fenyegette, rabszolgaként bánt vele, és arra kényszerítette, hogy egy fűzőhöz hasonló mellényben kábítószert csempésszen Marokkóból Európába. A nő kétszer volt a férfival Tangerben, aki alkalmanként 2,2 kiló narkót hozatott be vele.

A férfit a spanyol rendőrök elfogták, kiderült, tucatnyi magyar nőt használt ki ezzel a módszerrel.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában