Helyi közélet

2013.03.15. 11:16

Jelentős késések, járatkimaradások Miskolcon

Miskolc - A város összes gépe úton van, azonban egyre rosszabb a helyzet a szakadatlanul hulló hó miatt.

Miskolc - A város összes gépe úton van, azonban egyre rosszabb a helyzet a szakadatlanul hulló hó miatt.Az avasi járatkimaradások után a folyamatos takarításnak köszönhetően jelenleg ismét közlekednek az autóbuszok az Avas városrészben a helyzet azonban percről-percre változik úgy itt, mint a város több pontján - tudtuk meg Pásztor Imrétől, a Miskolc Holding kommunikációs vezetőjétől.

Továbbra is lehetnek járatok, melyek eljutnak a végállomásukig, és olyanok is, melyek elakadnak útközben, de az MVK és a város Pásztor Imre szerint minden megtesz azért, hogy a közösségi közlekedést biztosítsa. Jelenleg a városban a villamosok közlekednek.

A rendkívüli időjárási körülmények miatt a menetrend a városi busz és villamosjáratok esetén nem tartható, jelentős késésekre kell számítani.

Továbbra is a magasabban fekvő utakon van járatkimaradás, késés, a város összes gépével takarítja az utakat, kézi síktalanítással a főbb megállókat, köztereket. Ugyanakkor a 20-as autóbusz nem érinti az Egyetemvárost.

Információink szerint a város területén reggel 8 óráig területileg változó mértékben 15-25 centiméternyi hó hullott.

ÉM-JLI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában